Thursday, 8 September 2011

lepas 1,1 lagy dtg..

salam..
hurmm,bru aku nk ok,dtg agi 1 maslah!
__________________________________________
spe yg menyamar jd aku?aku nk jwpn!
wei!ko tk pyh gune nme aku then maki kwn aku la!
nera la ape la..nme ape tu?
klo ko ske sgt maki org,ko g kat utan la..duk maki binatang..agi bgus..
drpd ko wt aku mrah..yg ko nk sial babi apehal?aku tk thu ko spe..
tp aku rse ko ni___...tp blom ade kepastian kan..so,ko tk yh risau..aku tk kan hancur kan mke ko dulu..
i will investigate first la kan!yg ni tuk ma'am besar NERA la..an..
__________________________________________

yg ni tuk org yg tk thu ape jenis kegilaan nye..
wei,ko apehal eh?nangis la ape le..
ko ingat aku kesian ke?aku lg ske tgok ko nangis..bab serupe sgt mcm berok kat utan sne..
then,aku rse ko ni tk phm bhse..aku da ckp jgn kacau blog org,ko kacau gak..
mmg cri nahas la tu kan?
klo ko tk thu bukak blog kwn aku an,ko cbe fikir,cm ne ko bley bg alamat blog
kwn aku kat miss J?
tk fikir ke sblom bertindak?hei,ko tk thu ke MISS J tu da byk pecah rsie tntang ko?
hah,tula..slah pilih kwn...dulu kwn ngn aku ko wt hal..
ble da susa,ko gi cite kat org yg percye aku..huh,dasyat tu..
kalau ko tk maki kwn aku la an..pikir jap leh,cm ne ko ley dpt alamat blog kwn aku,then
suruh MISS J gi tgok ape yg kwn aku tu dimaki..
waa..ko rse aku tk de otak ke wei?aku rse ko ni blom mkn ubat..
n tlg eh..tlg...jgn melucah..aku benci org melucah tau..
klau ko gle sgt,ko cri pompuan len la..aku bkan sejenis ngn ko yg tk de otak!
mne maruah ko ek?ko cite smue tu kat seorg lelaki(MR F)..ko tk prasan ke?
aku tk thu ape maksud___..tp kwn2 aku ckp mmg lucah la..so sblom aku thu ape maksud
binatang tu,lebeh bek ko jge maruah n kata2 ko la..
then,ko bleh jgn jeling2 kwn aku?klo ko nk beli brg kat koperasi,beli je la..
tk yh nk duk jeling kwn aku..mte ko tu aku cungkil bru thu..
jeling2..gile ke?
ade lg..ko bleh jgn pndang aku?aku nk date ke aku nk lepak ke,jgn pndang..
lantak la aku nk lepak ngn humairah (1d) ke,minah saleh australia ke,MISS R ke MISS E ke MISS H ke..
tlg jgn sbok pndang aku..walaupon wktu tu ko tgh jaoh..
aku kat bus top,ko kat kedai makcik nasi lemak,tk yh pndang OKEY!
aku benci ko nk sbok idop aku..ko fikir aku tk nampak ko tgok2 aku?
aku ngaku aku rabun,tp aku msih bleh nmpak ko punye kepale toleh ke arah aku..
n last,aku tk phm npe ko mesti cite kat cikgu_____ pasal maslah ni..
ko bodo ke wei?tk reti selesai kan sendiri?
bodo nye ko...
kucing aku pon pndai selesai kan masalah pergdohan die la..
setakat bende kecik ko nk besar2 kan!eleyh!gedik ar ko minah!
lantak aku la nk kwn ngn spe pon!nk rpt ngn spe pon!ko tk de hak ats idop aku!
ko hnye org asing dlm idop aku..aku da lme cmpak ko jaoh2 dr hati aku!
so ko tk yh nk cinte kan aku sgt..(cinte la konon)!!!!!!!tk yh nk melebey la..aku bkan
pakwe ko pon!tk yh pggil aku syg..aku geli..
aku masih ade maruah..bek aku bercinte ngn fizz rayyan dr ko!
__________________________________________
well,masalah,please..jgn dtg lagi..aku penat!
ya allah,ape yg sedang engkau tunjuk kan pada aku da kwn2,ya allah..?
berkatilah ape yg kami lakukan..
kuat kan la kami dlm menyesai kan masalah ini..
bimbingi lah kami,ya allah..
sesungguhnya,kau maha pengasih lagi maha penyayang..amin...
huh,aku sket skarang ni..nga mengerang kesakitan..
huh...

No comments:

Post a Comment